حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

Blog Article

شما در حال مطالعه نسخه آفلاین یکی از مطالب «مجله فرادرس» هستید. لطفاً توجه داشته باشید، ممکن است برخی از قابلیت‌های تعاملی مطالب، مانند امکان پاسخ به پرسش‌های چهار گزینه‌ای و مشاهده جواب صحیح آن‌ها، نمایش نتیجه آزمون‌ها، پاسخ تشریحی سوالات، پخش فایل‌های صوتی و تصویری و غیره، در این نسخه در دسترس نباشند.

سبزوار نمایش پروفایل دکتر میترا افتخاری یزدی

برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز می‌شود)

وی با اشاره به چند برابر بودن تعداد دام را در برابر ظرفیت مراتع، افزود: در حال حاضر در اکثر مراتع کشور، متأسفانه تعداد دام‌ها چندین برابر ظرفیت نگهداری مراتع است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن می‌شود.

افزایش تقاضا برای کالاهای کشاورزی انگیزه‌هایی برای تبدیل جنگل‌ها و مراتع به مزارع کشاورزی ایجاد می‌کند. خاک سطحی که در نزدیک‌ترین فاصله به سطح زمین قرار دارد، حاوی مواد مغذی ضروری برای محصولات بوده و لایه خاکی است که در اثر فرسایش بادی و آبی در خطر است.

صفحه اصلی تماس با ما دکتر ها مقالات درباره ما دسته بندی

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

زاگرس یکی از اقلیم‌های با ارزش و مهم زیست‌محیطی کشور است که با تخریب‌های گسترده‌ای در سال‌های اخیر روبرو بوده‌ است. از جمله این عوامل می‌توان به وجود ۳۶ میلیون دام در منطقه اشاره کرد. هادی کیادلیری – رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه آزاد – درباره این موضوع می‌گوید: تنها وجود ۱۶ میلیون دام در این منطقه مجاز است و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری حتماً برای حل این مشکل باید برنامه ریزی کنند.

تخصص دکتر حسین کرابی: متخصص تصویربرداری (رادیولوژی)/ دکترای حرفه ای پزشکی

تغییرات اقلیمی website و گرم شدن هوا می‌تواند باعث آتش‌سوزی جنگل‌ها شده که به نوبه خود باعث فرسایش بیشتر خاک خواهد شد.

نظرات دکتر حسین کرابی در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.

 به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستم‌های طبیعی کشورمان هستیم  و به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که مسئولان برای چرای بی‌رویه دام‌ها اقدامات بیشتری انجام دهند.

این امر  می‌تواند مرحله اول جریان سطحی و یا فرسایش تلقی شود و فشردگی خاک علاوه بر کاهش در قابلیت نفوذ آن به آب باعث کاهش در ظرفیت  نگهداری آب نیز می‌شود و این امر در مناطق خشک و نیمه‌خشک حائز  اهمیت است.

Report this page